Examine This Report on اسلیو
Examine This Report on اسلیو
Blog Article
برای بسیاری بعد از ریکاوی از عمل این مشکل نیز کاهش مییابد. اما برای بعضی نیز این مشکل تا ماهها و حتی طولانی مدت ادامه پیدا خواهد کرد.
هزینه آزمایشها و معاینات قبل از عمل: قبل از عمل جراحی اسلیو معده، باید آزمایشها و معاینات مختلفی انجام شود که هزینه آنها به طور جداگانه محاسبه میشود.
این پدیدهای است که در بعضی افراد اتفاق میافتد و فرد با غذا خوردن آرام نمیشود. بنابراین فرد بعد از یک روز شلوغ کاری نمیتواند به خانه بازگردد و یک دل سیر بستنی بخورد چون معده گنجایشاش را ندارد، بنابراین بعضی در خطر دیگر اعتیادها مثل اعتیاد به الکل، مواد مخدر و حتی اعتیاد به نزدیکی قرار می گیرند که به معدهشان مربوط نمیشود.
البته باید توجه داشت که در طی انجام جراحی اسلیو معده علاوه بر موارد گفته شده، تغییرات هورمونی پدید آمده در بدن موجب سیری زودرس و کاهش اشتها شده که در نتیجه منجر به کاهش وزن فرد خواهد شد.
در این مقاله آنچه یک فرد باید از عمل اسلیو معده انتظار داشته باشد را برای شما عزیزان شرح خواهیم داد. با مجله سلامتی دکتر کرمانی همراه باشید.
برای بررسی تجربیات کسانی که عمل اسلیو معده انجام داده اند و مشاهده نتایج کاهش وزن و عکسهای قبل و بعد بیماران، میتوانید پیج اینستاگرام دکتر فرهمند را دنبال کرده یا صفحه تجربه عمل اسلیو معده را مشاهده check here کنید.
استراحت کافی؛ بعد از انجام اسلیو معده، بیمار باید بهاندازه کافی استراحت کند و از فعالیتهای سنگین خودداری کند.
عمل اسلیو معده معمولا به روش لاپاراسکوپی انجام میشود. در کوچک کردن معده به روش لاپاراسکوپی، به جای برشی عرضی در شکم بیمار، چندین حفره در شکم ایشان ایجاد میشود.
عمل اسلیو معده در درمان بسیاری از بیماریهای زمینهای نقش دارد از جمله:
ناراحتی معده یا سوء هاضمه بعد از عمل اسلیو معده به مراتب بیشتر خواهد شد.
بعد از انجام عمل جراحی فرد باید رژیم بسیار محدودی را دنبال کند تا بدن ریکاوری شود و به سایز جدید معده عادت کند. در ادامه نکات مهم اسلیو معده را میخوانید:
رژیم غذایی بعد از عمل اسلیو معده، از اهمیت ویژهای برخوردار است. در هفتههای اول بعد از جراحی، باید فقط مایعات کمکالری مانند آب، آبمیوه طبیعی و سوپهای رقیق مصرف کنید.
جالبتر اینکه افرادی که مبتلا به دیابت هستند، پس از انجام گاسترکتومی اسلیو میتوانند کنترل قابل توجهی بر قند خون خود داشته باشند.
آدرس مطب : تهران – میدان ونک – خیابان صانعی – پلاک ۵۰ – طبقه دوم – واحد ۴